Hatar!

Som rubriken lyder så hatar jag verkligen alkohol. Jag själv driker typ cider 3 gånger om året men då max en lite flaska.
 Hej hej nykterist XD Men nu är det en massa folk här och alla ar påverkade. Tycker bara att det är så grymt sjukt och oansvartgt av vissa och jag blir verkligen så förbannad. Visst vissa kan vara rätt så roliga när det är LITE berusade. Men det slutar ju alldrig så. Jag har vart med så många gånger när det har slutat i bråk och jag klarar inte av det en gång till. Så nu sitter jag här och hoppas att denna kväll ska sluta bra. Nu låter det som att det är värsta alkis håla här men det är de inte. Jag förstår bara inte varför man kan göra allt detta som verkar så j*kla kul utan alkoholen. Det är så himmla många liv som förstörs av detta. Iallafall så har jag vart och tagit in Poppe nu och alla hästarna var lite oroliga av alla fyrverkerier.
Sen har jag kontaktat KRAFFTs foderrådgivare så att jag kan få struktur på Poppes mat. HAr inte velat ändra så mycket nu eftersom jkag har tyckt att han ska få finna sig till rätta. Det sa också dem förra ägarna att jag tänkte rätt då. Men nu har det gått 6 månader och snart ska dem ut i nya stor fina hagar. Så det kan det vara bra att ha en plan. Poppe måste gå upp i vikt annars kommer han inte sätta mera muskler.

Grattis Promotion.

Poppe fyllde år igår. Men jag firar honom idag då vädret är finare, jag kan ta med mig systemkameran och jag äe hemma hela dagen. Igår var det hoppträning och det gick verkligen super. Hoppade en bana på 90 utan några nedslag. Sen hoppade vi upp Poppe på en kombination och då hoppade vi 100-110 cm med lätthet. Vi två kommer verkligen gå långt! Sen när vi kom hem från hoppträningen fick Poppe ducha och han stod bara och njöt. Idag så ska jag ut på en långtur tror jag. Knäppa en massa kort och så. Verkligen skämma bort Poppe. Satt och kollade nu på en massa bilder och ser att Poppes liv har verkligen vänt helt och hållet. För 7 månade sen så gick han på galoppen, för 6 månader sedan köppte jag honom. Idag så är han hemma hos mig och utbildas till fälttävlans häst. Snacka om att ens liv kan förändras, men jag tror att han gillar det. Snart kommer han gilla det ännu mer då han kommer få gå ute dygnet runt och springa på gröna ängar. Vem skulle inte älska det?


Poppe när på ett löp för mer än 6 månader sen.


Poppe på en klubbtävling för några veckor sen.


Bilden som gjorde att jag åkte och kollade på Poppe.

Nya livet är bäst

Har kommit fram till att livet som varit efter starten på REAL har vart bäst. Älskar mitt liv! Sötte om Poppe idag som vanligt och det är så underbart att vara i satllet flera timmar och bara ta det i sin egna tackt. Tömlörde honom idag och det gick super. Sen avamaskade jag honom sen fick jag hjälpa Anna att avmaska Daisy för hon HATAR det. Efter det så släppte vi dem två i paddocken så att dem skulle bakanta sig med varandra eftersom att alla fyra hästarna snart ska gå tillsammans. Det gick bra och Poppe förstår nu hur han ska hantera sig med andra hästar. Nu har jag vart upp till satllet och tagit in honom och han hade bara 2 hårlös fläckar och inget mer, så det är skönt.

Nej nu måste jag sluta då man som vanligt ska upp till skolan, men som tur är så är det sista skoldagen för denna vecka.

Natti Natti / / Elin

Promotion är BÄST

Ja som rubriken lyder så är Poppe bäst! Red dressyr med lite bommar och det gick så j*kla bra. Han jobbar nästan hela tiden i stadig form. Visst är den inte helt 100 % men han ställer verkligen upp och gör sitt bästa. Många har klagat på att han har dåligt med muskler och hull. Men jag tycker att ni ska sluta med det. Ni vet inte Poppes situation! Vi båda har haft det svårt en längre tid nu och då hjälper det inte att helt okända personer kommer och trycker ner en, jag brukar tänka att jag inte ska bry mig. Men jag har haft j*kligt dålig självförtroende hela mitt liv och det förändrades när jag började gymnasiet. Men sen kommer sånt här och då kan jag ha svårt att stå på mig. Men det känns väldigt skönt sen när man tänker på vad dem som har sett Poppe i verkligeheten och känner till hans situation säger. För Poppe lider inte ett dugg, han mår underbart. För endast en dag sen så sa en person att jag är lyckligt lottad som har en sån underbar häst som ställer upp på mig och att han blir bara finare för varge gång man ser honom. Så säger också vetrinären i stallet.
Det är inga här som har kommenterat, men på bilddagboken. Jag tar bort dem direkt då jag blir så j*kla förbannade på dem som skriver sånt skit när dem inte vet vad dem pratar om.

Ojoj vad jag skrev på nu, men jag kännde att jag måste förklara lite så att ni förstår. Annars då så har dagen vart kul. Skolan gick snabbt och lunchen var så himmla kul. Älskar verkligen er Jessica, Stina, Linnea, Anna och Lin. Det är ni som gjort att mit självförtorende är som det är och att jag utvecklats som person. Om man skulle se tillbaka 3-4 år så skulle jag vara 2 olika personer. Det som hände då var så himmla tragiskt och jag tordde att jag alldrig att jag skulle kunna lita på en person igen. Hela jag gick i tusen bitar. Men nu är jag hel och lycklig och dem personerna kommer få leva hela livet med att veta att dem förstörde flera år av mitt liv.

Det är himmlans skönt att skriva av sig här och speciellt med musik på högsta volym<3




Älska med dagen / / Elin

Datorer är knäppa!!!

Ibland blir jag galen på datorer!!!!
Skaffade pixbox igår, men det är så j*kla sget så det funkar inte. Så alla bilder från dagen kommer att finnas på min BDB som heter isakssonelin. Om ni hittar en bild på er som ni vill ha eller att det är så att ni vill att jag ska ta bort den, så skriv till mig på [email protected]

Här får ni ett litet smakprov på bilder, det blir bara 2 då det är så segt här. Men på BDB finns det 70st
















Härlig dag!

Har vart på Jälla halva dagen och det var underbart kul, bilder kommer senare. Efter Jälla gick jag upp till stallet och red. Olivia red med och det var kul, red i lite över en timme. Bebban har börjat brunsta och hon är så himmla jobbig då.

Blir verkligen snart galen på en viss person. Snart kommer jag börja avsky denna person!!! Eller det gör jag nog redan...

Härlig vår morgon!

Vaknade nu vid kvart i 8. Så skönt, ska äta fruksot nu sen bär det av till Jälla. Efter det så ska jag hem och rida. Blir en lugn tur idag då jag vi har hårdtränat det tre sitta dagarna och det märks på Poppe. Så det blir skrittur idag och så ska jag kanske hoppa imorrn. Imorrn så ska jag också på en tävling men på UPK, Tina messade och frågade om jag ville följa med henne. Kul ska det bli men jag kommer nog få så mycket minnen tillbaka från ponnytiden med Gismo. Saknar han ENORMT mycket och hade jag bara pengarna så skulle jag köpa tillbaka honom dirket. Men man kan ju inte få allt. Han har det superbar på det nya stället och det är det viktigaste för mig.

gismo sommar 2008
Älskade häst<3

Fånga dagen / / Elin

Pixbox

Nu har jaf skapat en Pixbox så arr jag kan lägga upp alla bilder. Den heter blickaravmitliv.pixbox.se

Glömmed att skriva också att föregående bild är knäppt av Marika Jansson.

Ny design

Har inte skrivit här på länge då jag inte haft lusten. Men nu på eftermiddan så vart jag så sugen på att mecka runt på datorn så jag ändrade lite här också, men jag vet inte vad jag tycker. Så skulle vara bra om så MÅNGA som möjligt kommenterade.

Denna vecka har vart rätt så skön förutom att man har haft en släng av öroninflammation och det skulle jag mer än gjärna vara utan. Det har vart mycket exemenationer nu. Inte så kul men jag tycker att det gått gansk bra, iallafall G och det är jag mer än nöjd med. Imorrn så ska jag och mamma till Jälla för dem har loka hopptävling där. Så jäkla kul ska det bli, Jennie, Jessica, Sophie, Frida och en massa nadra såklart ska vara med. Så om kameran vill sammarbeta med mig så blir det bilder från både framridning och inne i ridhuset. Så jag kommer lägga upp alla någon stans på nätet och det är bara att fråga så får ni dem. Eller om ni vill att jag ska ta bort dem.


Poppe och jag är snart med och konkurerar på tävlingarna, så akta er då.... ;)

Lev livet för dagen / / Elin

Stan

Då har man kommit hem från stan. Kul var det, köppte en blus från Lindex. Sommrig och fin som man kan ha till mycket. Sen så gick vi och köppte glass eller jag köpte en glass och mamma dricka. Så gick vi vid ån och bara njöt, sen så bestämde vi att vi skulle ta bussen som gick då om en halvtimme så vi gick bara runt och fönster shoppade och det kan ju inte jag göra utan att köpa något och det gjorde jag på Elissa ett fint armbandsur. Så himmla fint, blir ingen middag för mig idag då jag är proppmätt så det blir macka ikväll framför TV:n.

Från Lindex
Jag vet, jag ser ut som en mupp...

Älskar detta!

Tråk väder...

Fick sova lite längre idag då mamma skulle upp och jobba så hon kunde ta hand om hundarna. Så det var skönt, men kunde sova hela dan om det var så för det är sånt himmla dåligt väder. Usch bara en massa dimma. Idag så ska jag te en lungt tur med Poppe. Tänkte tvätta honom men det går inte pga vädret. Sen så ska jag inte till stan och gå runt lite med mamma. Längtar, men det hade vart roligare om det var fint väder. Ska försöka att gå till någon second hand. Det är så kul och man kan hitta mycket billiga och snygga plagg. I kväll så är det desperate houswives (stavning???) Älskar det pogrammet, har alla serier och kommer köpa dem nya som kommer ut också.
Och jissa vad jag längtar mer till? Jo tills om ett år för då kommer Sex and the City 2! Carrie ska skaffa barn, det blir kul att se Sarah Jessica Parker är typ min förebild inom mode... Kanske några har märkt.

SATC

Ett tag sen...

Ja det var ett tag sen jag skrev här. Men jag har inte haft tid, men un har jag eftersom att jag har lov och går upp 8 varenda morgon. Skulle vilja sova längre men hundrana blir inte så glada då. men under tiden jag inte har skrivit så har det hänt ganska mycket saker. Jag har vart sjuk i över två månader och mamma tycket att det inte kunde vara en vanlig föskylning. Så hon frågade en doktor på jobbet (mamma jobbar på Akademiska sjukhuset) och han trodde att jag kunde ha ett så så kallat RS-virus. Det är ett virus somför det mesta småbarn och bebisar har men vuxna kan också få det men det är ganska ovanligt. Men som tur är så behöver jag inte åka in.

I lördags så var det klubbtävling på Orks i happstas ridhus. Skit kul var det och så var det ju sommatväder så man var tvungen att söka skugga till hästarna. Eftersom detta var den första tävlingen med Poppe så valde jag 70cm och 80 cm. I 70cm så gick det super. Det vart ett litet missförstånd mellan 1:a till 2:a och Poppe var så j*kla het så han sparng in i väggen, men ingen skada skedd. Men jag fick lägga en volt. I 80cm visste jag inte om jag skulle orka pga sjuk. Men seg och envis som man är så körde jag ändå och det gick så himmla bra. Poppe rejsade på i lite för högt tempo men han backade själv tillbaka vid hindrena vilket han alldrig gjort förr. Så det vart en felfri runda och rosett. Älskar dig Promotion!!! Fick många fina komentarer om Poppe vilket värmer enormt.

I går så vart det en promenad. Ska ta det lungt med Poppe nu tills han fyller år har jag tänkt. Alltså till den 29. Han måste få hinna tänka nu och ställa om sig då det blir varmare och ljusare. Han är ju inte så van med att vara ute och sånt. Så det kommer ta ett flertal månader innan han har landat men så är det och det vissta jag innan jag köppte honom. Poppe tyckte det var skönt med en promenad, det är så himmla fint väder också så man går runt och bara njuter nu.

Idag så ska jag nog tvätta Poppe, är inte säker. Senså ska jag rida tror det blir en sväng runt en STOR stubbåker. Den är översvämmad på några ställen och det skulle vara så kul att kunna komma ner det så att Poppe fick leka lite. Pynta påskris ska jag också göra idag, det är så kul med påsk och alla färger  och godis.

Nej nu är jag hungrig, så jag ska ta en skål med fil och myssli och kolla på TV.

Bellis - Kusinbarn
Saknar dig Isabelle...

Skola och hästar.

Sitter på föreläsning om bedömningar och sånt inom hästar då da. Tycker det är intresant men det är så mycket man ska hålla reda på. Imorrn är det Agersta och det ska bli så kul. Jag är dööö förskyld men det skiter jag i. Jag vill dit, det är så kul när man är två och vi får göra så mycket varierande saker. Vill bara hem nu och friskna på mig....

RSS 2.0